Onafhankelijk risicomanager

Onze collega’s hebben de kennis en kunde om u te adviseren bij uiteenlopende kwesties. Al jaren mogen we werken voor een vaste klantenkring, daar zijn we trots op. Persoonlijke aandacht met oog voor detail dat is onze kracht.

Schadeverzekering

Als ondernemer bent u druk met uw bedrijf; vooruitkijken en risico’s nemen om ambities te verwezenlijken. Onze adviseurs zijn specialisten die u aanbevelingen doen om de meest voorkomende bedrijfsrisico’s te verzekeren. Naast de verplichte verzekeringen kijken we samen met u hoe groot u de dekking wilt laten zijn. Welke zekerheden geven u rust en waar bent u bereid meer risico te dragen? We stemmen het totaal pakket volledig af op uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden. Onze uitdaging om u op verzekeringsgebied volledig te ontzorgen.

Neem contact op met ons
Bereken hier uw AOV

Levensverzekering & Pensioen

Wanneer u onverhoopt komt te overlijden wilt u uiteraard financiële zekerheid voor het bedrijf, uw medewerkers en uw gezin. Onze adviseurs realiseren een maatwerk-oplossing die u een zorgeloos beeld voor de toekomst en uw pensioen oplevert. Wij raadplegen de juiste partners om de continuïteit van uw bedrijf zo goed mogelijk te waarborgen.

Neem contact op met ons

Voor ZZP-er of MKB-er en hun gezinsleden

Zorgverzekering voor 2022 vergelijken

Zorgpremie 2023 berekenen

Wilt u gebruik maken van 1 van onze zorgcollectiviteiten:

ONVZ klik hier

VRAGEN? WIJ ZIJN ER VOOR U

Neem contact op