Persoonlijk en betrokken

Wij zijn een persoonlijke en betrokken partner en gaan in gesprek met u om tot een passend en gewenst verzekeringspakket te komen. Uw input is leidend voor ons advies. Waarbij we een beroep kunnen doen op onze duurzame relaties met diverse verzekeringspartners en financiële instellingen.

Schadeverzekering

Is alles gedekt in uw polis? Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes om te zorgen dat u optimaal verzekerd bent, passend bij uw situatie. We nemen privézaken zoals woonhuis en inboedel met u door, om tot een gedegen inventarisatie te komen. Deze input dient als uitgangspunt voor ons advies. Uw pakket is maatwerk, die we met uiterste zorg voor u samenstellen.

Neem contact op met ons

Levensverzekering

Bij het samenstellen van uw levensverzekering staan onze adviseurs u met raad en daad bij om de financiële risico’s na een overlijden te beperken. De zorg die u heeft om alles goed in te richten voor de toekomst nemen wij graag uit handen. We brengen uw gezondheidstoestand en gezinssamenstelling in kaart en gaan aan de slag om de ideale verzekering te formeren die bij u past.

Neem contact op met ons

Hypotheken

Wanneer u een nieuwe hypotheek afsluit wordt u voor de keuze gesteld om een annuïteiten- of lineaire hypotheek af te sluiten. Ook een combinatie van beide is mogelijk. Onze specialisten staan u graag bij om mee te denken bij deze beslissing die van invloed kan zijn op uw financiële leefsituatie. Wij ondersteunen om tot een weloverwogen besluit te komen. Hierbij zijn we in de positie om een beroep te kunnen doen op scherpe rentes en aantrekkelijke condities van diverse Assuflex-partners.

Neem contact op met ons

Zorgverzekeringen

ZORGPREMIE 2023 BEREKENEN

Wilt u gebruik maken van 1 van onze zorgcollectiviteiten:

ONVZ klik hier
Nationale Nederlanden klik hier
Jaaah klik hier

Premie berekenen

Ga naar “Premie Berekenen”

VRAGEN? WIJ ZIJN ER VOOR U

Neem contact op