1

Particuliere verzekeringen

Woonhuis, inboedel, kostbaarheden, auto, boot, fiets. Allemaal zaken waar u met zorg mee omgaat. Maar wat als er iets gebeurt? Er is brand, schade of zelfs diefstal. Daar wilt u niet aan denken. Maar dat doen wij wel. Wij nemen de zorg uit handen als er toch iets met uw bezittingen en meest dierbare spullen aan de hand is. U bent tenslotte goed verzekerd als klant van Assuflex.

Maar ook uw gezondheid, gezin, leven en zelfs vrije tijd zijn belangrijk. Zorg voor zekerheid en neem deze zaken door met uw adviseur. Wij denken met u mee en adviseren wat het beste bij u past. U moet er niet aan denken als blijkt dat u onderverzekerd bent of dat er bepaalde zaken niet in uw polis gedekt zijn. Of wilt u wel dit risico lopen? Dat bepaalt u zelf, maar een gedegen advies is niet onbelangrijk hierin.

De adviseurs van Assuflex zorgen voor een gedegen verzekeringspakket op maat. Verzekeringen die goed op elkaar aansluiten en passend zijn bij uw persoonlijke situatie. In meerwaarde schuilt het verschil. Wij hebben die meerwaarde. Door onze ervaring en kennis. Wij gaan voor kwaliteit en continuïteit.

Zorgvergelijker
Onafhankelijk en transparant advies afgestemd op uw persoonlijke situatie. Klik hier »
Delta Lloyd collectief
Bereken uw premie met E-zorg. Vul bij collectiviteitscode “33238” in. Klik hier »
De Amersfoortse collectief
De zorgverzekering van De Amersfoortse. Klik hier »
ONVZ collectief
Bereken hier uw premie van de ONVZ. Klik hier »
© Copyright Assuflex Assurantien