Een voertuig met beperkte snelheid verhoogt de mobiliteit van ouderen (brommobiel) of mensen met een lichamelijke beperking (invalide voertuig). Maar dit voertuig is ook populair bij jongere mensen (brommobielen, 45 km / u en 25 km / u voertuigen). U heeft uw AM-rijbewijs en u kunt gaan waarheen u maar wilt.

U bent zuinig op uw voertuig, maar er kan altijd wat gebeuren. Op basis van een AM-rijbewijs kunt u zich bij ons laten verzekeren. Een reparatie in verband met schade is niet goedkoop. Een gespecialiseerd bedrijf moet ingeschakeld worden. Welke mogelijkheden zijn er om niet voor dure reparaties te komen staan? Is het zinvol om aanvullend verzekerd te zijn tegen diefstal of mocht u een ongeluk krijgen? Allemaal vragen die op u af komen bij de aanschaf.

Assuflex kan u adviseren hierin. Wij hebben zo’n twintig jaar ervaring in het verzekeren van voertuigen met beperkte snelheid. Waar andere aanbieders van deze verzekeringen stopten, gingen wij door. En dat doen we nog steeds. Wij bieden continuïteit en kwaliteit en weten als geen ander welke mogelijkheden er zijn. Het team van Assuflex bestaat uit specialisten met kennis van zaken en u houdt altijd hetzelfde aanspreekpunt. Wij zijn onafhankelijk en denken met u mee. We gaan door, net zo lang totdat u als klant tevreden bent.